VARIOUS

Sort By:

Rp 270.000Rp 270.000
Rp 85.000Rp 85.000
Rp 2.490.000Rp 2.490.000
Rp 2.190.000
Rp 1.690.000Rp 1.690.000
Rp 899.000
Rp 590.000Rp 590.000

Crane – 2-in-1 Personal Cool Mist Humidifier with Aroma Diffuser

 

  • Ultrasonic Cool Mist increases moisture in the air for easier breathing and a good night’s sleep
  • Relieves cough, cold, and flu symptoms, nasal congestion, dry cough, sinus irritation, nose bleeds, and dry skin and hair
  • Recommended non-medicated alternative to over the counter cough and cold medicine
  • Removable 0.2 gallon tank easily fits under most bathroom sinks
  • Runs whisper quiet up to 8 hours
  • Works with essential oils as aroma diffuser
  • 360° mist nozzle
  • Effectively humidifies small and medium rooms up to 150 sq. ft.
  • Auto-Off function activates when water tank is empty
  • More energy efficient than a household light bulb – up to 20W
  • Does not require a filter
  • FDA Registered, BPA Free
  • 1 year manufacturer’s warranty
  • Clean Control Antimicrobial Material in the base is proven to help reduce mold and bacteria growth up to 99.96%
Rp 975.000
Rp 700.000Rp 700.000

Grow up Double side artist easel

The Crayola Magnetic Dry-erase board, chalkboard & large paper clip opens up a world of creativity. It has a dry-erase surface, so kids can draw and re-draw without the need to use paper. This Magnetic Easel also holds refrigerator magnets or similar decorations. It folds down quickly for space-efficient storage when playtime is over.

Habis
Rp 800.000
Rp 550.000Rp 550.000

Crayola – Grow with Me Easel

Ini adalah serbaguna 3-in-1 dengan transformasi mudah white board, papan gambar kapur & papan gambar lipat. Crayola Grow with Me Easel dapat digunakan mulai dari aktivitas menggambar di lantai, taruh diatas meja hingga papan gambar easel berdiri, memiliki papan dua sisi; white board & papan tulis kapur. Lipat kompak dan bawa ke mana pun sang peseni kecil Anda membawa inspirasi mereka.

Fitur:
- Desain unik untuk penggunaan multifungsi
- Transformasi mudah: 3-in-1 Easel, Tabletop & Foldaway
- Papan tulis dua sisi: white board & papan tulis kapur
- Klip kertas untuk menahan kertas
- Penyimpanan untuk alat perlengkapan seni

Dimensi Produk:
Terlipat: P 45 x L 58 x T 41 cm
Terpasang: P 45 x L 58 x T 75 cm

Rp 2.100.000
Rp 1.450.000Rp 1.450.000

Super Duper Art Studio has 4-Drawing Surfaces: 2-Magnetic Dry Erase and 2-ChalkboardsTwo Positions: Standing Easel With Giant Canvas or Desk with 4-Drawing Surfaces Large Desk Area and Comfortable Chair Plenty of Storage Area Includes: Eraser, Crayola 4-ct chalk, 2-paint pots w/brushes, 10-paper stencils, 77 pcs magnetic letters Product Dimension: 42’L x 20.2’W x 39.8’H.

Rp 299.000
Rp 149.000Rp 149.000
Rp 299.000
Rp 149.000Rp 149.000
Rp 299.000
Rp 149.000Rp 149.000
Rp 279.000
Rp 229.000Rp 229.000
Rp 279.000
Rp 229.000Rp 229.000
Rp 279.000
Rp 229.000Rp 229.000
Rp 975.000
Rp 750.000Rp 750.000

Make comfy learning, dining, and fun time to your baby with Cocolatte High Chair - Blue
Fitur:
✅ Suitable for children 7-36 months
✅ Suitable for maximal weight 25kgs
✅ Adjustable tray
✅ Suitable as high-rise chair ✅ Multi switch 3 in 1
✅ High chair
✅ Low chair
✅ Table and chair for learn and fun

Habis
Rp 1.600.000
Rp 1.300.000Rp 1.300.000

smarTrike 3-in-1 Trampoline is multi-functional. Stage one is a ball pit for babies 12 months and up. Stage two, you can transform from a ball pit to a learning trampoline with safety bar for child 1 year and up providing a fun experience for developing balance and jumping control. Stage three is for children 2 years and up. As your child gains confidence and control, they can trampoline free style for endless hours of bouncing fun! The elastic UV-resistant mat, strong springs and ultra-elastic bungee provide even bouncing fun. No tools required for assembly, item is ready right out of the box. Legs fold down and handle can be removed for easy storage.
Multi-functional
Easy and quick transformation from ball pool to trampoline
Perfect safety bar positioning for kids
Soft-padded safety bar
Freestyle jumping for kids 2 – 5 years
Elastic mat with strong spring system
Ready for play quick setup
Foldable supports
Ultra-durable mat
TPR support base covers
Super strong elastic bungee

Habis
Rp 1.999.000
Rp 1.550.000Rp 1.550.000
Rp 2.100.000Rp 2.100.000

BABYZEN YOYO mengeluarkan produk terbarunya berupa Footmuff yang sangat mudah Anda bawa kemana saja.

Footmuff ini sangat cocok untuk menjaga si kecil tetap hangat saat travelling ke daerah dingin dengan menggunakan babyzen YOYO+

Bahan khusus yang lebih nyaman dan sangat hangat memberikan perlindungam optimal bagi bayi Anda.

Footmuff ini juga memiliki hood di bagian kepala. Bagian hood adalah reversible. Dan penutup bagian atas dapat dilepas untuk menyesuaikan dengan segala kondisi cuaca

Bagian bawah footmuff dilengkapi dengan lapisan anti kotor untuk melindungi footmuff dari kotoran sepatu

Yoyo footmuff dapat dilipay bersamaan dengan stroller. Dilengkapi dengan tas penyimpanan footmuff untuk menyimpan footmuff saat tidak dipakai.

#babyzen #yoyo #footmuff #indonesia #distributorbabyzen #yoyoindonesia #sweetmomshop

Rp 2.500.000
Rp 1.600.000Rp 1.600.000

Kelebihan ECB - 901 dibandingkan dengan tipe cooker yang lain adalah:
- Dengan kapasitas yang sama bentuk lebih compact.
- Body dalam dan wadah full stainless steel 304 food grade
- Display digital
- Durable dan lebih tahan lama
- Panas merata
- Dapat menggunakan double boil maupun direct heat
- Ada pengaturan watt, sehingga apabila butuh cepat bisa diatur supaya makanan cepat matang

Rp 289.000
Rp 179.000Rp 179.000

WARNA : ABU / GREY

Yeayy.. Ultima akhirnya keluarin foot rest buat si kecil... Duhhh banyak banget yang jual mehong2 kannn.. pokoknya buat mami tinki ini udah oke bangetttt dehhh.. Sorry mami tinki pelit haha... Kemaren sempet keluar yang abu dan kali ini di bikin blue and darker color.. Supaya tidak keliatan sama airline2 yg kadang rese ga kasi pake.. Nanti aku kasi juga list airlines yg udah ok kasi bawa ya.. Oyahhhh bisa di pakai di mobil jugaaaa sama di kereta yaaa... Kalo di lipet juga super kecil.. Enakkk bawanyaaa

Bisa di pakai 3 ketinggian nih... Jadi bisa untuk multiuse banget.. Yang paling penting bisa buat bobokkk si kecil

Sudah dapat pompa juga ya tapi recommend nya sih tetep tiup pake mulut aja lebi gampang karena valvenua di desain ada 2 lobang untuk pake pompa atau tiup pake mulut... Untuk tempat bobok Recommend umur 0-3 tahunan (aku dah coba ke anak aku pas umur 2 taun ke new zealand kmaren.. Asoy bangettt)

Untuk yg 4-10 tahunna buat kakiii lurusin enak banget... Oyah aku juga pernah pake untuk papa aku karena dia diabetix kakinya bisa bengkak kalo flight jauh jadi aku request seat yg depan sekali terus pojok deket jendela gitu.. Then baru di angkat kakinyaaa.. Mantap (tapi tidak semua airlines kasih yaaa)
Sayangnya karena barangnya murah ga ada guarantee untuk kebocoran yaaaa seperti biasa untuk barang pompa karena semua di kirim segel dr sana en kita kirim juga masi segel.

size liat di poto yang di kasi ya karena bisa 3 ketinggian
kalo berat barang cuma 500 gram aja kalo di lipat kecilll..

JANGAN DI CUCI ATAU MASUKKAN MESIN YAAAAA.. DI LAP AJA!!!
karena tidak bisa di cuci bahannya nanti rusak... LAP dan spray pake semprotan antiseptik kaya acquassimo aja yaaa

Rp 375.000
Rp 250.000Rp 250.000

Playful Puppy with chhasing game fun
- Shake the bone to make puppy chase
- 2 Modes off play
- Learning mode teaches number shape identification and fun phrases
- Music mode Fun sounds and cheerful melodies
- 3 light up buttons,moveable head and wagging tail
- Tail wags when puppy moves.

Rp 1.099.000Rp 1.099.000
Rp 899.000Rp 899.000
Rp 1.305.000Rp 1.305.000
Rp 3.750.000
Rp 3.200.000Rp 3.200.000
Rp 2.300.000
Rp 1.800.000Rp 1.800.000

The YOYO+ Rolling Bag allows you to do more, effortlessly.  

Everything becomes effortless. 33kg on the stroller and still ultra-maneuverable.  (10kg in the bag, 18kg in the stroller, 5kg in the basket).  The stroller can fold and unfold keeping the rolling base in place.  (Bag can also be removed)

1. ROLLING

Bag supported by a rolling base.  It instantly connects & one-hand steering.  Fold & Unfold with the rolling base in place.

2. RESISTANT

Approved for a capacity up to 10kg in weight and 40L in volume. Reinforced bottom and ultra resistant Velcro Strap 

3. MANEUVERABLE

Remains one -handed steering up to 33kg. (10kg in the bag, 18kg in the stroller, 5kg in the basket). The rolling base supports the bag's weight. Strollers will no longer tip under the weight of bags dangling from the handle bar.

4. PRACTICAL

Height-adjustable bag, adapts to 0+ and 6+ strollers Adjustable side straps. Two carrying handles & a flat bottom.  Rolling base can tip into the basket to save space when not in use.

 

5. STYLISH

Available in 7 colours. Black, Grey, Taupe, Ginger, Peppermint, Air France Navy, Red. 30-degree machine-washable polyester bag.

#yoyo #babyzen #rollingbag #yoyoindonesia #distributorbabyzen #indonesia #sweetmomshop